MECANICUL TAU PERSONAL

 Autoturismul este unul din bunurile de cea mai mare valoare pentru fiecare. Totodata de acesta depinde siguranta ta si a celorlalti participanti in trafic. Iata doar doua motive penru care sa nu-ti dai autoturismul pe mana oricui si sa apelezi cu incredere la profesionistii AUTOCOSMI. Vei avea la cine sa apelezi cu incredere in situatii dificile la orice ora din zi sau noapte, oriunde te vei afla in tara. AUTOCOSMI are solutii pentru orice problema a autoturismului tau.

auto service oradea

SIGURANTA

Siguranta automobilului si a Dumneavoastra in primul rand, depinde de calitatea pieselor folosite si de calitatea serviciilor de reparatie. Pentru a garanta aceste lucruri firma noastra ofera piese de schimb originale si de prim-montaj si servicii de calitate prin services-ul propriu.

Pentru a garanta calitatea serviciilor de reparatii service-ul este autorizat   R.A.R,  personalul  calificat si cu experienta  si detinem scule si tehnica de reparatie moderne si de ultima generatie

bosch service auto oradea

Detinem tehnica de diagnoza si testare BOSCH (KTS) cu baza de date pentru autoturisme de ultima generatie.

MR fixit este partener Auto check center prin AUTO Cosmi Srl lucru ce asigura si garanteaza inca odata calitatea serviciilor.

service piese auto oradea

Servicii gratuite :

  • Constatare defectiuni daca reparatia se executa in service-ul nostru
  • Diagnoza computerizata motor sau alte sisteme
  • Schimb de ulei gratuit daca piesele sunt achizitionate de la noi

Tarife pentru lucrarile executate :

  • 40 lei / ora pentru reparatii autoturisme
  • 50 lei / ora pentru reparatii autoutilitare (altele decat turisme)

Tariful orar este calculate conform normativelor auto in vigoare si documentatiei de reparatii auto (manuale de reparatii, Autodata, etc)

Preturile nu contin TVA.